Terugblik events

25 oktober 2022: bezoek bouw Julianaplein / Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 25 oktober waren wij te gast bij Buro Hollema om de ontwikkelingen/bouw van het Julianaplein in Groningen te bezichtigen. We zijn gedurende 2 uren op de fiets over het project geleid. Mede door het mooie weer was het een geslaagde middag.

Aansluitend zijn we voor het diner naar Grand Café Centraal aan de Dorpsstraat 8 in Tynaarlo gereden alwaar we naderhand onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering hebben gehouden.

 

Bedrijfspresentatie Luiken Totaalbouw / Raab Karcher

Op dinsdagavond 27 september waren we te gast bij Raab Karcher aan de Portugallaan in Assen. In de geheel vernieuwde showroom heeft Evert Luiken van Luiken Totaalbouw zijn bedrijf gepresenteerd alvorens we genoten hebben van het lopend buffet van ’t Wapen van Drenthe. Na de presentatie van Evert heeft Jan Maathuis van Raab Karcher ons door de vernieuwde showroom geleid. Was wederom een geslaagde avond !

 

Bedrijfspresentaties Optimus Beveiliging- & ICT-groep en Bouw Advies Groep & BAG Taxaties op het TT-circuit

Vrijdag 24 juni waren we te gast bij in de box van Optimus Beveiliging- & ICT-groep op het TT-circuit alwaar eigenaar Arjan Vrieling een uiteenzetting heeft gegeven over de activiteiten van zijn bedrijf. Naderhand was het de beurt aan Walter Lindenhovius van Bouw Advies Groep Makelaardij & BAG Taxaties om zijn bedrijf te presenteren.

Arjan had een uitgebreide lunch in de box georganiseerd zodat we na de presentaties ook nog een gedeelte van de training hebben kunnen bijwonen om een mooi TT-weekend in te luiden. Weer een fantastische bijeenkomst !

 

Bezoek binnentuin Kroonwerk

Afgelopen dinsdag 7 juni hebben we op uitnodiging van Hoveniersbedrijf Marco Bakker een binnentuin bekeken die hij recent heeft aangelegd aan het Kroonwerk 10 t/m 126 in het centrum van Assen. Marco heeft daar de laatste technieken geshowd op het gebied van tuinaanleg en uitgelegd dat een mooie tuin niet alleen gerealiseerd kan worden voor of achter de woning met ook op ongebruikelijke plekken zoals het sedumdak van het appartementencomplex aan het Kroonwerk.

Na Marco zijn groene uiteenzetting hebben we gegeten bij YUME Sushi & Grill. Was een geslaagde avond !

 

Bedrijfspresentatie Groots Betrokken Bedrijfspartners

Dinsdag 24 mei waren we op uitnodiging van Karin Wassen te gast bij Groots Betrokken Bedrijfspartners / Adcorporate Noord-Nederland.

Na ontvangst met een hapje en een drankje hebben Karin en haar collega’s iedereen bij gepraat over wat Groots doet bij Bedrijfsadvies en daarnaast werd er verteld wat er komt kijken bij bedrijfsovernames en wat  Corporate Noord Nederland doet.

Na de presentatie hebben we gezamenlijk heerlijk gegeten bij Resto TOF  aan de Markt 17 .

 

10 mei 2022: bezoek Herberg Eijg & Wijs

Dinsdag 10 mei waren we op uitnodiging van de kersverse eigenaren Saskia Zwolle, Ronald Benjamins en Daniëlle Jordan bij van Herberg Eijg & Wijs in Wijster (www.eijgenwijs.com). Het restaurant heeft na een grondige verbouwing op 2 mei 2022 officieel de deuren geopend. Het eten, drinken en de bediening bleek fantastisch. We hebben een uitermate gezellige avond gehad.

 

26 april 2022: Wandelverhaal: “Zes billen en een rode baard”

Op 26 april werden wij uitgenodigd voor een intrigerende wandeling door het Asserbos. Vanuit ’t Wapen van Drenthe zijn we de wandeling gestart op de 7-ster, het hart van het Asserbos aan de Rode Heklaan.

Verhalenverteller en Asserbosgids Marten van Dijken nam ons mee naar de momenten van de bevrijding na de WOII.

Met het vertellen van 2 hoofdstukken uit zijn wandelverhaal “Zes billen en een rode baard” heeft hij ons meegenomen naar momenten van grote waarde en terugkeer van vrijheden.

Eerst stonden we stil bij de restanten van de tankgracht in het bos en hebben we het verhaal gehoord over wat de opmars van de geallieerden moest gaan tegenhouden. Vervolgens zijn we lopende langs de tankgracht naar de Beilerstraat gegaan om te horen of de snode plannen van de Duitsers zouden slagen……

 

 

15 maart 2022: Bedrijfspresentatie Hooiveld Schilderwerken BV

Op dinsdag 15 maart waren we te gast bij de NAM op uitnodiging van Herman Hooiveld van Hooiveld Schilderwerken BV (www.hooiveld-schilderwerken.nl) die aldaar zijn bedrijf heeft gepresenteerd. Het schilderbedrijf van Herman verzorgt in opdracht van de NAM alle schilderwerkzaamheden. Daarnaast heeft hij ook de overige activiteiten van zijn bedrijf uit de doeken gedaan. Herman had een fantastische presentatie in elkaar gezet en waarbij de catering perfect werd verzorgd door de NAM. Al met al wederom een geslaagde bijeenkomst !

 

 

1 maart 2022: kokkerellen bij Het Drents Kwartiertje

Op dinsdagavond 1 maart waren we te gast bij Het Drents Kwartiertje in Hooghalen om gezamenlijk tapas te maken. Nadat iedereen zijn kookkunsten had vertoond, kon er onder het genot van een wijntje gegeten worden. Wederom een gezellige avond !

 

15 februari 2022: informele bijeenkomst

Na lange tijd konden we weer bij elkaar komen en zijn we het nieuwe jaar informeel begonnen. Aangezien het kerstdiner door de coronaperikelen niet door kon gaan in december, hebben wij genoten van een verlaat kerstmaal dat werd verzorgd door Het Wapen van Drenthe. Was top voor elkaar !

19 oktober 2021: bedrijfspresentatie debesteleasedeal.nl

Na lange tijd kwamen we op dinsdagavond 19 oktober weer fysiek bijeen. Nu ook bij ’t Wapen van Drenthe als ons nieuwe onderkomen.

We zijn gestart met een voorgerecht waarna ons nieuwe lid Floris Mulder van debesteleasedeal.nl zijn bedrijf heeft gepresenteerd. Vervolgens hebben we het hoofd- en nagerecht genuttigd. Al metal een geslaagde gezellige start waarbij wij wederom een nieuw lid hebben mogen verwelkomen t.w. Herman Hooiveld van Hooiveld Schilderwerken.  

23 juni: BBQ bij De Steenbergerhoeve

Dinsdag 23 juni zijn we voor het eerst na de coronaperiode weer bij elkaar gekomen en hebben op gepaste afstand genoten van een barbecue bij De Steenbergerhoeve (www.steenbergerhoeve.nl) in Zuidwolde. Eigenaar Leo Lubberink had een mooi buffet voor ons geregeld. Gezien het fantastische weer was het een geslaagde informele bijeenkomst.

3 maart: Bedrijfspresentatie Blitzz Assen

Dinsdagavond 3 maart waren we te gast bij Antje’s Taverne aan de Kloekhorststraat 12 in Assen alwaar Petra Dries van Blitzz Assen haar presentatie heeft verzorgd.

Blitzz Assen in dé huidverbeteringspraktijk waar de huidconditie voelbaar en zichtbaar verbetert. Petra heeft ons met gepaste trots verteld dat ze is uitgeroepen tot beste salon van Drenthe 2017/2018. Tevens heeft Petra uit de doeken gedaan hoe wij het aftakelingsproces het hoofd kunnen bieden en welke middelen daarvoor gebruikt moeten worden.

Uiteindelijk werd de kennis van de leden op de proef gesteld door het invullen van een aantal vragen n.a.v. de informatie die Petra ons had verstrekt. Aangezien er een prijs aan was verbonden in de vorm van een beautypakket ter waarde van € 100,-, deed iedereen zijn uiterste best. Uiteindelijk kwam de prijs terecht bij Arend Barkhuis die zichtbaar verheugd het pakket in ontvangst nam. Arend gaat ons op de hoogte houden van de geboekte progressie de aankomende weken.

De avond werd afgesloten met een heerlijke rijsttafel en kleine beauty verassing voor alle leden.

4 februari: Informele netwerkbijeenkomst

Dinsdag 4 februari waren we wederom te gast bij The Black Tie. Dit keer zonder thema of bedrijfspresentatie maar gewoon lekker met elkaar eten na een uitgebreide individuele pitch aangezien we Janet van Toor van Medition & Advies te gast hadden.

Tijdens de bijeenkomst is ook aangekondigd dat we met de ZMA gaan deelnemen aan de beurs PD Drenthe op 31 maart in theater De Kolk om ons in Assen verder te profileren. Was weer een gezellige bijeekomst !