Groots

Wij geloven dat wij met onze oprechte interesse ondernemers helpen inzicht te krijgen in hun droom en
vervolgens te begeleiden om hun droom te concretiseren en realiseren. Daar worden wij blij van.

Waarom Groots!?
Iedere ondernemer heeft een droom, een toekomstbeeld, een visie! Toch heb je die droom niet scherp. Wij helpen jou om jouw droom te ontdekken, te concretiseren en te realiseren. De daadwerkelijke realisatie van jouw droom is onze droom.

Hoe doen wij dat?
Wij doen dit door op strategisch, operationeel en financieel gebied te inventariseren, te analyseren, te adviseren en mee te helpen met implementeren.

Wat doen wij voor jou en jouw onderneming?
Wij geven bedrijfsadvies en begeleiding. Daarnaast adviseren wij jou op financieel en fiscaal gebied en kunnen wij jouw financiële administratie uit handen nemen.
Samen richten wij ons op jouw droom en een gezonde toekomst voor jou en jouw onderneming, van goed naar Groots!

Marcel Gritter

Marcel heeft zijn studie Fiscaal recht met succes afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij de opleiding Federatie Belastingadviseur gevolgd. Na zijn studie heeft hij eerst een aantal jaren als partner op een accountantskantoor gewerkt. Vervolgens heeft hij in 2013 Groots! bedrijfsadvies opgericht. Marcel is een jonge ondernemer met passie voor zijn vak en zijn klanten. Hij probeert altijd het beste te behalen voor zijn klanten.