Laden Evenementen

Bijeenkomst 06/03: Presentatie Bouwmij Hendriks

06 maart 2018

De afgelopen bijeenkomst presenteerde de in oktober in het leven geroepen commissie haar bevindingen t.a.v. het huidige beleid m.b.t. gasten en het lidmaatschap van de ZMA. Uiteraard ontstond een levendige discussie, waarbij de terminologie (“gasten”) soms enigszins verwarrend werkte. De TC zal opnieuw bijeenkomen om de resultaten van deze avond te vervatten in een plan dat ter goedkeuring kan worden voorgelegd aan het bestuur en de leden.

Dinsdag 6 maart is Bouwmij Hendriks onze gastheer. Evert Luiken vertelt namens het bedrijf hoe de samenwerking met PrO Assen tot stand is gekomen en hoe deze in beider voordeel werkt.

PrO Assen is een school voor praktijkonderwijs. Leerlingen leren door te doen. Met een eigen leerroute ontwikkelen ze competenties die ze nodig hebben om zelfstandig te kunnen werken. Een deel van de leerlingen stroomt na school direct door naar werk. Een ander deel komt er via een vervolgopleiding terecht. Iedere praktijkschool heeft stagecoaches en een groot netwerk aan bedrijven/organisaties om leerlingen te helpen een passende werkplek te vinden. Bouwmij Hendriks is een van die bedrijven.

We hopen zeer op jullie aanwezigheid bij onze Zakenmarkt!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
6 maart 2018
Tijd:
17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Organisator