Dinsdag 19 maart nemen we afscheid van Anton Schmidt, een van de oprichters van Zakenmarkt Assen in 2011. Per 1 april stopt zijn lidmaatschap van ZMA.
Zelf schrijft hij hierover: “De reden hiervoor is dat ik per 1 januari jl. definitief ben gestopt met mijn werkzaamheden als zakelijk adviseur en mij ook uitgeschreven heb uit de KvK. Ik hou graag de regie in eigen handen en voordat je het stempel zou kunnen krijgen van “oudje”, besluit ik op tijd te vertrekken. Beter een jaar te vroeg dan een dag te laat is mijn devies. In 2011 is de ZMA officieel opgericht en ik was daarbij. Tot op de dag vandaag vind ik het een prachtig en sfeerrijk platform. Ik dank ieder (oud-)lid voor zijn/haar betrokkenheid en contacten. Ik wens de ZMA en al haar (toekomstige) leden een mooie toekomst”.
Aldus Anton in zijn eigen woorden. Wij bedanken Anton van ganser harte voor zijn grote inzet voor de Zakenmarkt in de afgelopen jaren, waarvan vele als bestuurder/secretaris. We gaan hem missen en tegelijkertijd weten we dat Anton niet van stilzitten weet. Zijn werk voor Stichting Vluchteling Nederland gaat onverminderd door. Hij weet altijd wel bij iets interessants of sportiefs betrokken te zijn. Succes, Anton! Het ga je goed!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *