Dinsdag 21 januari waren we te gast bij Grand Café Hotel Karsten in Norg alwaar Arend Barkhuis zijn bedrijf heeft gepresenteerd. Arend vertelde over zijn jarenlange ervaring in de branche omkleedt met een aantal mooie voorbeelden. 1 daarvan is het dak op de foto’s die Arend als enige in zijn branche durfde aan te pakken en waarvoor hij op moment is genomineerd door de organisatie steilDAK (www.steildak.nl) voor het “dak van het jaar” waarvan de uitslag op 20 maart a.s. bekend wordt gemaakt.

Tevens blijkt Arend naast een groot verzamelaar van oude verfbranders en metalen schaalmodellen van motorfietsen (tot grote vreugde van zijn vrouw) ook een bevlogen liefhebber van de fietssport te zijn. Hij heeft zowaar een eigen Offroad-team dat vanaf maart dit jaar verder gaat onder de naam Offroad Cycling Team Groots-Barkhuis-Alpha waarvan Groots Bedrijfsadvies van mede ZMA-lid Marcel Gritter ook hoofsponsor is. De teampresentatie van het nieuw opgezette team vindt plaats op 12 maart a.s.

Het was wederom een geslaagde, informatieve en gezellige bijeenkomst waarbij wij Joran Tehupuring Ongedierte Bestrijding Drenthe (www.obdrenthe.nl) als gast mochten verwelkomen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *