Mobiliteitslease Drenthe

Adres: Industrieweg 40
Plaats: 9403 AB Assen
Telefoonnummer: 0592 743 000
Kvk: 1140979
Website: http://www.mobiliteitsleasedrenthe.nl
E-mail: hdierkes@mobiliteitsleasedrenthe.nl

Mobiliteitslease Drenthe, een leasemaatschappij waar u terecht kunt vooral uw mobiliteitsvragen. Wij adviseren u op een duidelijke eerlijke en correct manier omtrent het kopen of leasen van een voertuig.
Wij zijn niet merk geboden en kunnen zo merk onafhankelijk met uw meedenken omtrent al uw mobiliteitsvragen.
Wij kunnen u adviseren op alle gebieden bijvoorbeeld over de aankoop van uw nieuwe (bedrijfs)auto maar natuurlijk ook over lease zoals financial-lease, Full-operationeel-lease en alle fiscale mogelijkheden, plichten en soms voordelen die hierbij horen.
Indien gewenst kunnen wij ook de specifieke berijder van de auto voorzien van informatie en begeleiden omtrent de wet en regelgeving van een “auto van de zaak” om zo een juiste keuze te maken voor u als ondernemer maar ook voor de berijder.
Een samenwerking waar in wij alle vraagstukken voor u uithanden nemen zodat u kunt doen waar u goed in bent.. ondernemen.

Hendri Dierkes

Telefoonnummer: 0592 743 000 / 06 2492 6455
E-mail: hdierkes@autogorter.nl
Accountmanager zakelijk en verkoopadviseur in dienst van Toyota Gorter, Auto Ruyne, Auto Lunenborg en Mobiliteitslease Drenthe. U kunt bij mij terecht voor al uw mobiliteit en lease (aan)vragen, uiteraard voor Toyota maar ook voor andere merken. Ons basis netwerk bestaat uit drie vestigen in de plaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen. Daar werken wij met gemotiveerde en betrokken medewerkers aan het verder versterken van onze marktpositie in zowel de particuliere als zakelijke markt. Begrippen als service, betrouwbaarheid, traditie, liefde voor auto's, integriteit en zorgvuldig zakendoen zijn belangrijk voor ons. We streven daarbij naar het bieden van een perfecte kwaliteit, maximale klanten tevredenheid, samenwerking en een bedrijfsresultaat dat continuïteit garandeert