Laden Evenementen

« Alle Agendapunten

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst 27/06 – Ongecompliceerd eten & Netwerken

27 juni 2017 @ 18:00 - 21:00

Er is wat geschoven in het programma tot aan de zomer en zo kwam het dat we een andere invulling dienden te zoeken voor dinsdag 27 juni a.s.

Onze keuze is gevallen op lekker, ongecompliceerd eten en netwerken in Eext. We hebben geboekt bij Rikus (rikusindrenthe.nl), waar heerlijk voor ons gekookt zal worden.

Het pand waar nu Landhuishotel Restaurant Rikus huist, is gebouwd in 1922 en is decennia lang een boerenbedrijf geweest. Met akkerbouw en veeteelt. Rond 1990 is het gedurende 25 jaar als woonhuis bewoond geweest en nu dus omgetoverd tot Landhuishotel Restaurant Rikus. Rikus is vernoemd naar een lid van de familie Buiter. Een familie die in en om Eext honderden jaren heeft gewoond en geboerd.  Rikus was de laatste Buiter die op deze plek woonde en boerde.

Jullie worden verwacht vanaf 18.00, dan wordt er een drankje en een hapje geserveerd (bij mooi weer in de tuin).
Om pakkenbeet 18.30 uur worden we welkom geheten door een van de medewerkers, die ons nog wat over Rikus en zijn geschiedenis zal vertellen en de wijze waarop zij hun gasten culinair verwennen. Om ca. 19.00 uur gaan we aan tafel en genieten van elkaars gezelschap en lekker eten.

Gegevens

Datum:
27 juni 2017
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ronald van der Toorn

Locatie

Landhuishotel Restaurant Rikus
Hoofdstraat 10
Eext, Drenthe 9463 PC Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.rikusindrenthe.nl/